Praktische info

Op de camping hebben we twee terreinen voor het weekend beschikbaar. Als deelnemer heb je geen reguliere plek en vaak deel je een plek met iemand anders en deel je dus ook de stroomaansluiting. Wil je liever een huisje of iets dergelijks huren kijk dan op www.Ommerland.nl

Je zorgt zelf voor je maaltijden. Op de camping is een kleine supermarkt en een cafetaria aanwezig. Het centrum van Ommen ligt op 2,5 km van de camping, daar zijn verschillende winkels en restaurants.

Bij goed weer zijn de workshops overdag buiten op gras. Het bal ‘s avonds is in de zaal van het restaurant, waar we dansen op een stenen vloer. Om lekker te dansen heb je misschien  verschillende soorten schoenen nodig.
Bij slecht weer verplaatsen we de workshops naar de zaal van het restaurant. Omdat er maar één zaal beschikbaar is, gaan we het programma dan inkrimpen.  Inschrijving start op een van te voren aangekondigde datum. Eerdere inschrijving is niet mogelijk. Wanneer je op de verzendlijst staat, krijg je van te voren bericht. Je meldt je aan door een opgaveformulier te sturen naar het mailadres secretariaat@volksdanskampeerweekend.nl

Aanmeldingen worden afgehandeld in volgorde van binnenkomst. Je krijgt een bevestiging van deelname.

Wanneer er te veel aanmeldingen zijn, kan er een wachtlijst worden ingesteld. Uiteraard kun je zelf bepalen of je wel of niet op de wachtlijst wilt.
Ongeveer twee weken voor aanvang van het weekend ontvang je verdere informatie.